Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

436 commentaren van in totaal 436 beoordelingen
Verkoop
Henk Rietveld (Linschoten)
17/08/2018
8

Prettig geholpen met goede uitleg om over te gaan tot de koop van een nieuwe toyota.

Service
berty hek (montfoort)
10/08/2018
9

altijd netje behandeldalles wordt netje behandeldkoffie is klaargeen klachten,kan altijd met vragen terecht toppie

Service
Edo de Roo (Woerden)
31/07/2018
9

Duidelijke communicatie, volgens afspraak nagekomen.Kortom, perfect!

Service
Familie Vos (Woerden)
26/07/2018
9

Wij komen hier al vele jaren en de auto die wij er gekocht hebben voldoet nog steeds ,het onderhoud doen zij ook en tot alle tevredenheid. Goede service een nette prijsopgave indien nodig en eerlijke prijzen voor het onderhoud.Alles gaat in goed overleg. Ook de mensen aan de receptie doen hun werk correct en men is altijd vriendelijk en beleefd.Als je auto er een dag moet zijn,krijg je een leenauto of een leenfiets ,desnoods wordt de auto bij je thuis voor de deur gezet na de behandeling. TOP garage.

Verkoop
R.A. van der Valk (Woerden)
26/07/2018
9

Altijd vriendelijk, dat geld voor iedere werknemer van de firma Ramselaar, ik voel mij daar dan ook thuis.

Service
J.H.Suurhoff (Breukelen)
25/07/2018
10

Zij stellen mij tot tevredenheid. Kwaliteit service is inherent aan ded kwaliteit van de autos Kan ook niet anders Toyota is een topmerk en dat is merkbaar aan de kwaliteit van de bedrijfsvoering.

Service
marian elverding (montfoort )
25/07/2018
9

goede service vriendelijk personeel en duidelijke afspraken

Service
Ron (Bodegraven)
19/07/2018
10

Wederom alles volgens afspraak.

Service
Dhr H? (Woerden)
18/07/2018
8

Omdat ik nooit geen klachten heb met de onderhoud

Service
E. de Jong (Vleuten)
18/07/2018
8

ben tevreden

Verkoop
Mw. A. Harskamp (Linschoten)
12/07/2018
7

We zijn netjes te woord gestaan en de auto werd leuk geleverd, een leuk presentje ipv een bosje bloemen

Service
Thijs s
12/07/2018
8

Zeer klantvriendelijk en meedenkend over de staat van de auto ( wordt automatisch gebeld dat auto weer aan een beurt toe is en afspraak wordt ingepland )

Service
Rein van Ekeren
11/07/2018
8

De klantvriendelijkheid, service en duidelijkheid zijn goed

Service
Jw berghoef (Zegveld)
09/07/2018
10

Omdat de mensnen zeer goed zijn

Service
Maja van den Berg (Woerden)
04/07/2018
10

Vriendelijke mensen.

Service
Edwin van Zuilen (Haastrecht)
28/06/2018
9

Men probeert altijd een oplossing te vinden en dat lukt altijd wel.

Service
dhr blijleven (woerden)
27/06/2018
10

de service is goed en je word er altijd heel correct geholpen

Service
Elly Rateland (Woerden)
27/06/2018
8

Wij hebben al vele jaren contact met de medewerkers van *van Ramselaar*. Dit is altijd bijzonder prettig.

Verkoop
Ruud Kloosterman (Woerden)
20/06/2018
9

Goede ontvangst en op een normale en vooral goede manier geholpen. Netjes en correct. Gevoel voor humor en goede antwoorden op de vragen. Ook mbt de oude auto. Verder een goede deal gemaakt samen.

Service
M. van Putten (Montfoort)
06/06/2018
9

vriendelijke mensen, goed advies, meedenkend, snel uitgevoerde werkzaamheden

Service
Marco (Oudewater)
06/06/2018
7

Vriendelijk open fijne ontvangst

Service
Michael Klatt (Arnhem)
06/06/2018
10

Kwaliteit, klantvriendelijkheid, goede sfeer, duidelijkheid, behulpzaam en zorgt dat de klant met een tevreden gevoel naar huis gaat!

Service
Barend Verhagen (Woerden)
24/05/2018
9

tevreden klant, betrouwbare en goed onderhouden auto.

Service
Dhr. Antoniacomi (Harmelen)
24/05/2018
10

Klasse dealer, maakt al onze verwachtingen waar.

Service
mw P. van Stralen (IJsselstein)
24/05/2018
9

Goed, enorm tevreden

Service
dhr. Lakerveld
16/05/2018
10

Zeer betrouwbare en prettige garage, transparante prijsopbouw, perfecte service

Service
leo bedaux (de bilt)
16/05/2018
9

betrouwbare garage, persoonlijke benadering van de klanten, vakkundig personeel

Service
Molekamp (Harmelen)
09/05/2018
8

De service beoordeel ik als ruim voldoende, maar nog net niet genoeg voor een 9

Service
Goswien de Rouw (Montfoort)
02/05/2018
9

Kwalitatief zeer goede dealer. Goed en deskundig personeel in de werkplaats met uitstekende kwaliteit van werk.Afspraken worden volledig en correct nagekomen. U kunt uw auto hier met een gerust hart afgeven en alles komt voor elkaar. En ik ben een "perfectionist".

Verkoop
Marga Schuurman
02/05/2018
10

Vriendelijk en meedenkend personeel. Wordt altijd fijn geholpen en voelt vertrouwd.

Service
Nico Veerman (Utrecht)
02/05/2018
9

Ben al sinds 1984 klant bij deze dealer; tot volle tevredenheid !

Service
W. de Bruijn, (Montfoort)
01/05/2018
9

Volledig tevreden over behulpzaamheid en vakkennis

Service
H. Pfeifle (Alphen aan den Rijn)
25/04/2018
10

Als gevolg van de mindset van directeur en medewerkers is het totale bedrijf erg klantgericht, straalt deskundigheid uit en geeft de klant het vertrouwen dat in deze business voorwaarde is.

Verkoop
Mw. de Jong.
25/04/2018
10

Top geholpen, heel serieus en naar tevredenheid geadviseerd !!!

Service
Tom de Jong (Kamerik)
25/04/2018
10

Afspraken nagekomen en aardige mensen.

Service
Torres Blues (Montfoort)
18/04/2018
10

Bij deze garage heb ik al jarenlang niets dan uiterst positieve ervaringen. De service is steengoed, personeel zeer deskundig en supergezellig en vriendelijk!Ook bijzet kopen van een andere Toyota altijd zeer begripvol overleg en kom ik als uiterst tevreden klant thuis met een wederom heerlijk karretje! Toyota Garage V*** en zijn personeel verdient van mij een dikke vette TIEN! TB

Service
jan rietveld (woerden)
05/04/2018
10

afspraken worden correct afgewikkeld en vriendelijke behandeling

Service
John van Miltenburg (De Meern)
05/04/2018
10

Prima dealer. Uitstekend onderhoud

Service
Viktor (Utrecht)
05/04/2018
9

Vriendelijke medewerkers. Goede service, altijd een leenfiets, auto of haal en brengservice. Goede faciliteiten om te werken.

Service
M.J.M.van der Stap.
29/03/2018
9

Dat ik al ruim 30 jaar bij deze garage komt, geeft aan dat ik een tevreden klant ben.

Service
F ruijssenaars (Woerden)
28/03/2018
9

Vriendelijke mensen waarbij het gevoel hebt dat ze je kennen. Geen nummer. Ook als je terugbelt lijken ze direct te weten met wie ze te maken hebben.

Service
Francis (Montfoort)
28/03/2018
9

Ik word hier altijd netjes, prettig en eerlijk geholpen

Service
Mevr. H. Koppens (Gouda)
28/03/2018
10

Je wordt er goed en vriendelijk geholpen, zijn altijd vrolijk en behulpzaam.

Verkoop
M. Hermans
21/03/2018
10

Een betrouwbare garage, waar je met een gerust hart een auto kunt kopen.

Service
Dhr M Klatt (Arnhem)
14/03/2018
9

Klantvriendrlijk, kwaliteit,geduldig. Meedenken met de klant! Kortom goede en prettige service!

Service
Nicole Bol (Woerden)
07/03/2018
10

Altijd netjes en snel geholpen. Perfect.

Service
Piet Koster (Linschoten )
07/03/2018
10

Het is altijd een plezier zoals je ontvangen wordt.Daarnaast wordt je op een deskundige wijze geholpen.

Service
Dhr J.c Bakker
28/02/2018
10

Ik had 3 flinke krassen op de auto, ik heb gevraagd of zij daar iets aan konden doen. Toen ik de auto ophaalde liep de medewerker mee om te laten zien wat er van over was gebleven, en de krassen waren zo goed als niet meer te zien en de kosten ( niets) een paar dagen later was mijn zwarte achterplat van mijn kenteken plaat stuk. Deze is ook gratis vervangen en nog wel op zaterdag. Dus al met al super

Service
Piet Claessens (UTRECHT)
22/02/2018
10

Ik kom al jaren bij C. van Ramselaar en zoon B.V. en niet alleen ik maar mijn zoon en dochter ook en wij hebben zeker geen klachten alleen maar positieve ervaring met dit bedrijf en personeel.

Service
Mevr. Vianen (Woerden)
14/02/2018
9

Goede service en klantvriendelijk

Service
Henk Verheul (Woerden)
07/02/2018
10

vriendelijk, correct en afspraak = afspraak! Altijd de "vertrouwde" gezichten. Fijn om daar te komen

Service
Erla (Woerden)
31/01/2018
8

Heel tevreden over medewerkers. Vriendelijk, meedenkend, goede service

Service
Kees van der Vooren (Woerden)
24/01/2018
10

Onverwachte startproblemen aan onze Toyota Corolla Verso 1.8 zijn vlot verholpen dankzij de prima samenwerking van het receptie- en werkplaatspersoneel. Binnen 24 uur stond onze Toyota weer startklaar na het vervangen van de startmotor.Top, één van de redenen dat wij Toyota rijden.

Service
Rob de busser (Wilnis)
17/01/2018
9

Goede service ,vriendelijk ,prettige omgeving

Service
wim borst (Linschoten)
17/01/2018
8

Ik wordt altijd netjes en vriendelijk behandeld.Bij onverwachte reparaties word eerst gebeld.De auto word keurig opgeruimd weer klaar gezet.

Service
Dirk Verkade (Woerden)
10/01/2018
10

Professioneel personeel. Gastvrij. Meedenken in oplossingen. Super service. Doen wat ze zeggen. Ik ben echt tevreden.

Service
Hr. G. van der Veen (Harmelen)
10/01/2018
10

kom al tientallen jaren bij van Ramselaar en heb nooit problemen ondervonden

Service
T.m. Miltenburg (IJsselstein )
10/01/2018
10

Prima garage, leuke mensen en eerlijk.

Service
Anoniem
29/12/2017
10

Zoals al eerder geschreven ben ik ontzettend tevreden over de manier waarop zij voor mij klaar staan en helpen met al hun kennis en mede menselijkheid. Zijn er als ik ze nodig heb, vol begrip en mede leven. Staan voor mij klaar op een manier waar ik blij van word.

Service
Wim Werrie (Harmelen)
28/12/2017
8

Het personeel is betrouwbaar en zorgt ervoor dat je na afloop tevreden naar huis gaat.

Service
Anoniem
20/12/2017
10

Je kunt online alles regelen, auto wegbrengen en ophalen gaat snel. Vriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
20/12/2017
9

Heel klant Vriendelijk en een prettige ontvangst.

Service
Marcel Zeldenthuis (Schalkwijk)
20/12/2017
8

Netrouwbare dealer, leuke mensen. Kennen de klanten en denken mee.

Service
G. Soede
13/12/2017
9

Goede service

Service
Johan Pranger (Nieuwegein)
13/12/2017
10

Zeer vriendelijke en bekwame mensen ????

Service
Mevr.Damen (Woerden)
13/12/2017
10

Prettige garage met aardige mensen.zeer duidelijk in communicatie , goed op de hoogte van alles .

Service
Smit (Woerden)
13/12/2017
9

gewoon goed geholpen en prettig contact

Service
W.A.Driesse (Montfoort)
13/12/2017
10

Er wordt meegedacht. Goede service. Het klopt gewoon allemaal.

Service
Anoniem
29/11/2017
10

Uiterst vriendelijk, kundig en servicegericht team medewerkers en staf die ervoor zorgen dat de auto in uitstekende staat blijft verkeren.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Betrouwbare dealer met uitstekende service en prima technisch personeel.

Service
Bob Mace-Hardyman (Linschoten)
22/11/2017
10

Vakkundig personeel, klantvriendelijk en een uitstekende service en niet onbelangrijk , een persoonlijke benadering.

Service
Anoniem
15/11/2017
10

Goede service, goed onderhoud, vriendelijke mensen.

Service
Mm.de.laat (Utrecht )
09/11/2017
10

Door de goede serviceEn de vriendelijke behandeling van al het personeel

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Vriendelijk en kundig personeel dat een persoonlijke service biedt waarop niets valt aan te merken. Kortom; Van Ramselaar is een winner

Service
Barend Verhagen (Woerden)
08/11/2017
8

Als ik een acht geef heb ik volledig gekregen waarop ik recht meen te hebben. Pas als ik meer krijg voor minder geld kan ik meer dan een acht geven.

Service
Henk Verheul (Woerden)
08/11/2017
10

Zéér vriendelijke medewerkers! Altijd eerlijk en oprecht.Je voelt je als klant altijd zeer serieus genomen bij van Ramselaar.Kortom een zéér prettige garage!En niet onbelangrijk, Toyota is een zéér betrouwbare auto!Ik zal altijd Toyota blijven rijden!

Service
Anoniem
07/11/2017
8

Zeer goede service, vriendelijke mensen!

Service
Roelien jacobse (Linschoten)
01/11/2017
8

Goede receptie, koffiecorner, weinig auto’s op voorraad.

Service
A.Guichelaar-Salomons (Woerden)
25/10/2017
10

Gezellige sfeer en goed personeel

Service
J.W. van den Brink (Woerden)
25/10/2017
9

Prima dealer, vriendelijk, meedenkend en wat mij betreft betrouwbaar.

Service
C.J.M. de Roos (Bodegraven)
18/10/2017
8

Alles word netjes en vakkundig afgehandeld

Service
Ron de Bruijn (Bodegraven)
18/10/2017
10

Goede en nette afhandeling. Alles volgens afspraak maar vooral een persoonlijke benadering.Je bent geen nummer . Altijd welkom.

Service
E. de Jong (Vleuten)
17/10/2017
9

Prima services.

Service
M. den Ouden (Rotterdam)
11/10/2017
10

Prettige en eerlijke samenwerking

Service
Ellen Ebskamp
04/10/2017
10

Enorm klantvriendelijk personeel dat meedenkt en kundig is.Ik heb het volste vertrouwen in deze garage!

Verkoop
Theo van Aken (Culemborg)
04/10/2017
10

De laatste 25 jaar alleen maar Toyota gereden, niet alleen om Toyota, maar in het bijzonder vanwege autobedrijf van Ramselaar. Wanneer van Ramselaar onverhoopt morgen van merk verandert, zal mijn volgende auto geen Toyota meer zijn.

Service
A. Grootendorst (Woerden)
27/09/2017
10

Na diverse andere merken te hebben gereden, ben ik overgestapt op Toyota, omdat mijn toenmalige zakelijke collegareeds Toyota reed. Dat besluit is goed geweest. Nog nimmer heeft mijn Toyota mij laten staan.Alle lof dus voor van Ramselaar Woerden en Toyota.

Service
Anoniem
27/09/2017
8

correct personeel

Service
Anoniem
27/09/2017
8

Het is prettig samen werken met de garage. Duidelijke uitleg en je kan prima afspraken maken .

Service
Aaltje Stellingwerf (woerden )
13/09/2017
10

De betrokken heid kwaliteit en garantie staan voorop bij Toyota van Ramselaar in Woerden! Als de auto in onderhoud is geweest dan heb ik de zekerheid dat ik wéér veilig kan rijden en juist die zekerheid geeft Toyota Ramselaar en zoon aan mij!

Service
Dhr J.R.Kouwenhoven (Linschoten)
13/09/2017
8

Komen na wat ze afspreken.. goed product... geen verassingen

Service
Alphons van Leeuwen (Bodegraven)
06/09/2017
10

Ben zeer tevreden over de benadering door het personeel. Vriendelijk, voorkomend en bereid tot overleg. Het is gewoon een fijne garage. De ontvangst is prima en de koffie lekker. Ook de stroopwafeltjes. We komen hier al jaren en hopen dat nog even te kunnen volhouden.

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Vriendelijk, betrouwbaar en kundig.

Service
Nagamiji (Leidschendam)
06/09/2017
10

Dit is een familiebedrijf, als klant voel je je behandeld als familie. Of minstens als goede vrienden. En men levert de auto af zoals men het aan een familielid levert. Ik woon niet in de buurt, maar dit is de enige dealer waar ik mijn Toyota veilig weet.

Service
Mike (Montfoort)
31/08/2017
9

Een bedrijf. Begint al als je binnenkomt in de schone showroom en vriendelijk ontvangen wordt. Nauwelijks wachttijden en men begrijp waar je voor komt. Duidelijke uitleg, weinig verrassingen. Je voelt je echt klant en wordt goed geholpen.

Verkoop
Mevr. Ans h.m. Jocker (Woerden)
30/08/2017
10

Altijd vriendelijk en deskundig.Wordt heeeeel goed behandeld.

Verkoop
A.M. Grosz (Zevenhuizen)
08/08/2017
10

Het personeel is zeer klantvriendelijk, correct, beleefd en geduldig en niet opdringerig.Luisteren heel goed naar de klant en denken mee met de klant en zoeken ook naar de juiste oplossingen voor de klant!Zijn zeker niet afstandelijk .Chapeau !!! Eindelijk een bedrijf waar je als klant op je gemak voelt en dan gun je hun ook het beste !!

Service
Anoniem
03/08/2017
10

Aardige accurate behulpzame en professionele staf. Van te voren gegeven info klopt precies. Persoonlijke benadering.

Verkoop
Anoniem
03/08/2017
10

Als we daar komen , is er altijd tijd voor een praatje en kofie ! We hopen nog vele jaren bij van Ramselaar tekomen . Wij rijden nu in een prachtige Toyata Yaris Aspiration .

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
9

Al bijna 50 jaar heb ik bij garage van Ramselaar uit Woerden een auto gekocht.Een opmerking: Waarom mag garage van Ramselaar uit Woerden in Vleuten-De Meern geen advertentie plaatsen en moeten wij voor een Toyota naar Maarsen of Utrecht, terwijl in Woerden een uitstekende Toyota garage is gevestigd.

Verkoop
Inge Wielage (Woerden)
26/07/2017
9

Vanaf het moment dat Ik de garage binnen stapte, puur ter oriëntatie voor een nieuwe auto, viel me gelijk de prettige sfeer op. Het hele team is deskundig, klantgericht en service biedend. Een ware verademing! Goede voorlichting en informatie over de nieuwe yaris. Heb veel vertrouwen in deze garage! Ben meer dan tevreden over de begeleiding bij de aankoop van mm nieuwe auto .

Service
Anoniem
24/07/2017
8

alles oke

Service
Francis (Montfoort)
24/07/2017
10

Een betrouwbare en zeer klantvriendelijke dealer

Service
Marcel Vos (Woerden)
24/07/2017
9

Ik ben elke keer weer getroffen door de persoonlijke aandacht die je krijgt. De medewerkers kennen je echt persoonlijk (ook als je onaangekondigd binnenloopt) en de service is super!En de auto's ook :-)

Verkoop
Michael Klatt (Arnhem)
20/07/2017
10

Vriendelijkheid, betrokkenheid, openheid, vertrouwd

Service
Anoniem
13/07/2017
8

Prima service, eerlijk, vooraf duidelijk over te verwachte werkzaamheden

Service
Anoniem
12/07/2017
9

Uitstekende service!

Service
Marc Spierings (Woerden)
12/07/2017
9

De persoonlijke aandacht en dienstverlening bij van Ramselaar zijn geweldig, echt klasse.

Service
Marijan (Woerden)
12/07/2017
10

Ze goed bevallen en erg klantvriendelijk

Service
Anoniem
10/07/2017
9

Een fijn bedrijf, waar je prettig wordt geholpen

Service
Henny van Doorn (Woerden)
30/06/2017
8

Altijd te vreden

Service
Patrick Lucas (De Meern)
30/06/2017
9

Professioneel, vriendelijk en servicegericht.
Ben daar al klant sinds augustus 1993!!!!

Service
Patrick Lucas (De Meern)
30/06/2017
9

Professioneel, vriendelijk en servicegericht.
Ben daar al klant sinds augustus 1993!!!!

Service
Gonny Stoop (Woerden)
22/06/2017
10

correct en vriendelijk, alle tijd voor uitleg

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
10

We worden er heel netjes en persoonlijk behandelt. Ze nemen de tijd voor je. Ook bedenken ze oplossingen voor jou.

Verkoop
Anoniem
15/06/2017
9

Vriendelijke en kundige man die die ons prima hielp

Verkoop
Theo. (Woerden)
09/06/2017
9

vrije toegang om de garage binnen telopen

Verkoop
Anoniem
08/06/2017
9

De medewerkers waar ik mee te maken heb zijn zonder uitzondering met hun vak bezig en weten dat ook naar mij toe te verwoorden.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
9

Zeer prettige dealer. Fijne showroom, licht en prettige omgeving. Pro actieve verkoper die zijn afspraken nakomt en net dat extra stapje voor je wil zetten. Van proefrit tot oplevering zeer fijn contact per telefoon en mail .Voor de eerste keer in woerden en prettig dat we daar klant zijn geworden.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Ben uitermate tevreden over deze dealer; zeer klantvriendelijk en servicegericht.
Ik kom er al 35 jaar onafgebroken als klant over de vloer, ook na mijn verhuizing
van Woerden naar Utrecht 5 jaar geleden ben ik er klant gebleven.

Service
D.J. van der Landen (Woerden)
07/06/2017
10

We kennen elkaar a.h.w. van haver tot gort!!

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
9

Vakmanschap en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft oog en tijd voor de klant. De contacten verlopen vlot en soepel.

Service
Anoniem
31/05/2017
9

Prima garage met deskundig personeel en een prettige ontvangst.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

een super vriendelijk en oplossingsgericht bedrijf waar de koffie altijd klaar staat en de glimlach bij binnenkomst op de gezichten van de medewerkster (ster) verschijnt ;-))

Verkoop
Karin Tuit (Kamerik)
31/05/2017
8

Prima garage.
Hartelijk mensen, vriendelijk, goede service

Service
Anoniem
26/05/2017
8

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
26/05/2017
9

ze denken mee en zijn altijd vriendelijk

Service
Bob Mace-Hardyman (Linschoten)
24/05/2017
10

Wordt altijd keurig te woord gestaan en krijg altijd een heldere en duidelijke uitleg. Dit geldt voor zowel de receptie als de verkoper.

Service
José Bouts (Bodegraven-Reeuwijk)
24/05/2017
9

Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke benadering en over de faciliteiten om te kunnen wachten. Klantvriendelijk. Ik ben bijna 10 jaar klant en heb nooit klachten gehad. Ik kan de service bij iedereen aanbevelen

Service
Anoniem
19/05/2017
10

Een goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Mevr. Kooijman
11/05/2017
8

Goede service, klantvriendelijk en doen meer dan wat ze beloven.

Service
Reinier van der Valk (Woerden)
11/05/2017
10

Het is een warme en zeer prettige garage, je wordt aan de balie snel geholpen, heerlijk om bij Ramselaar vrij blijvend de showroom in te lopen, en de koffie staat altijd klaar.

Service
Anoniem
10/05/2017
10

betrouwbare dealer

Verkoop
Hanny van de Veen (Gouda)
10/05/2017
10

Vriendelijk en super persoonlijk geholpen. Veel verstand van zaken. En we komen hier al ongeveer 17 jaar.
De koffie staat altijd klaar, is altijd gezellig zaken doen.

Service
a.a. van diggelen (woerden)
09/05/2017
10

Ik vind dat je er prima geholpen en voorgelicht wordt. Zeker wat het kostenplaatje betreft. Men laat mij zien het hoe en waarom van oplossen en vernieuwen van wat er bij een beurt gevonden en opgelost moet worden.
Heel vriendelijke behandeling en service.
Ik ben heel erg tevreden en al meer dan 35 jaar klant.

Service
E.M. Terlouw-Hordijk (Bodegraven)
03/05/2017
8

prima garage

Verkoop
A.J.N. van Dam (Bodegraven)
26/04/2017
9

DE 5 jaar dat ik er nu klant ben, altijd correct behandeld .

Verkoop
Dhr. F. van Arkel
26/04/2017
10

Geweldige service

Service
TH.Baars (woerden)
20/04/2017
10

voor de klant klaar staan

Service
jan pouw (woerden)
19/04/2017
8

keurige zaak niets op aan te merken

Service
A de jong (Montfoort)
12/04/2017
9

Wordt er goed geholpen

Service
Anoniem
12/04/2017
8

vriendelijk personeel , directe service, altijd goed overleg

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Bij mijn vorige dealer in mijn vorige woonplaats werd de auto bij iedere beurt uitgezogen, dat noem ik nu een stukje extra service waarmee een dealer een 10 kan halen. Helaas, ook bij deze grote beurt is mijn auto niet uitgezogen. Toch zou het een leuke bijverdienste voor een scholier kunnen zijn.

Verkoop
Anoniem
10/04/2017
9

Vakbekwame en servicegerichte dealer hetgeen door het hele team wordt waargemaakt.

Service
Anoniem
05/04/2017
8

De persoonlijke benadering van zowel de receptie en de verkoper is altijd weer fijn. Meedenken met de klant een kopje koffie en de auto is weer helemaal zoals deze moet zijn.

Service
Mevr. H. de Hoog (Reeuwijk)
05/04/2017
9

Het is nooit helemaal perfect. Dat is mijn stelling. Maar de service, aandacht en afspraken zijn correct.

Service
Dhr A Goedvree (Nunspeet)
23/03/2017
9

Prettige samenwerking

Service
Peeter Verhoeff
16/03/2017
10

Omdat ik zeer tevreden ben

Service
Dhr. A. v. Dam. (Woerden. )
08/03/2017
9

Ik rij nu Nissan maar de kans is erg aanwezig dat de volgende auto een Toyota zal zijn.

Service
Piet Koster (Linschoten)
08/03/2017
9

Een prima kwalitatieve en klantvriendelijke behandeling.

Service
sabinw
01/03/2017
9

super tevreden

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
10

De dealer biedt vanaf eerste bezoek tot en met een (eventuele) aflevering van een onderhouden, gerepareerde dan wel gebruikte/nieuwe auto, een uitstekende service waarbij je weet waar je aan toe bent en de gemaakte afspraken altijd nakomt. Kortom zeker een uitstekende Toyota dealer die al 8 auto's lang de duurzame leveranciers van onze auto's is: chapeau!

Service
Jan Rijfkogel (Woerden)
21/02/2017
10

Elke keer als we contact hebben, hebben we het gevoel dat we kind aan huis zijn.
En dat na 27 jaar Toyota rijden!

Service
Dhr Groenewegen (Woerden)
14/02/2017
10

Zoals gezegd: Goede service verleend door vriendelijk en deskundig personeel. Redelijk prijzen voor het onderhoud wat altijd goed wordt uitgevoerd.

Service
Peter Daalmans (Woerden)
25/01/2017
10

Super veel gerichte en persoonlijke aandacht. Goede toelichting op werkzaamheden. Uitvoering van wensen prima. Goed meedenken. En gewoon heel aardige mensen

Verkoop
Ton Selier (Woerden)
12/01/2017
9

omdat samenwerking en de relatie met al het personeel alleen maar tot deze conclusie kan leiden.

Verkoop
Annexe de Rijk (Moordrecht)
04/01/2017
9

Betrouwbaar, afspraken worden nagekomen en prettig in communicatie. Leuk verpakt bij aflevering

Verkoop
Anoniem
04/01/2017
10

klantvriendelijk en een zeer mooie showroom waar je alle modellen terugvindt

Service
Dhr. W. Kruger (Kamerik)
28/12/2016
8

Goede service, klantvriendelijk en deskundig personeel

Service
S.Sorbi (Harmelen)
28/12/2016
9

Omdat ik 9 ook heel erg goed vind.

Verkoop
Adri van Maaren (Bodegraven)
09/12/2016
8

Goede medewerkers met kennis van zaken

Verkoop
Barry Carnahan (Linschoten)
09/12/2016
10

Ik ben naar veel dealers geweest in mijn zoektocht naar een nieuwe lease-auto en ben nergens zo goed geïnformeerd en behandeld. Ik kreeg goed advies m.b.t. de keuzes tussen de verschillende modellen en opties van de auto die mij geld gaat sparen. Ik mocht uitgebreid ervaring opdoen met twee verschillende modellen die doorslaggevend waren voor mijn keuze. Het ophalen van mijn nieuwe auto was ook een verassende ervaring, ik mocht mijn auto onthullen in de showroom. Prachtig! En ik ben verliefd op mijn nieuwe Prius:-)

Verkoop
C. Vrolijk (Gouda )
09/12/2016
10

Binnen onze familie al 17 kaar goede service , kwaliteit en er is altijd koffie.

Verkoop
Hans de Groot (De Meern)
09/12/2016
10

Grote klantvriendelijkheid. Persoonlijke benadering en excellente service.

Service
Adri van Maaren (Bodegraven)
30/11/2016
8

Goede medewerkers met kennis van zaken

Service
Anoniem
30/11/2016
8

Behulpzaam en deskundig personeel.

Service
Jos Koot (Gouda)
25/11/2016
9

1 vriendelijk en met humor 2, alles verlopen volgens afspraak 3,teveden met de daaropvolgende nota!

Service
C. Vrolijk (Gouda )
24/11/2016
10

Binnen onze familie al 17 kaar goede service , kwaliteit en er is altijd koffie.

Service
H.Evers (Linschoten)
24/11/2016
9

Vriendelijke mensen die al mijn vragen beantwoorden. Ik heb vertrouwen in hun vakbekwaamheid.

Service
Anoniem
18/11/2016
8

receptie werkplaats prima

Service
Anoniem
16/11/2016
9

Prima service. Goede voorlichting vooraf over prijs en extra reparaties worden pas na telefonisch onderhoud uitgevoerd. Bovendien zeer plezierig personeel!

Service
dhr. P.Hilgers (Woerden)
10/11/2016
8

in totale beoordeling; alles gebeurd volgens "het boekje"

Service
Anoniem
19/10/2016
10


De verkoper was uitermate klantvriendelijk: correct en zeer beleefd, alle tijd en omdat hij in het belang v.d klant ons informeerde en adviezen gaf.
Hij is het gezicht van onze Toyota dealer!!

Service
Marleen den Ouden (Rotterdam)
13/10/2016
10

Goede en vriendelijke service.

Service
Johan Pranger (Nieuwegein )
12/10/2016
10

Heb er verder geen omkijken naar.is een kwestie van vertrouwen.

Service
Van Vredendaal (Nieuwerbrug)
12/10/2016
8

Omdat de mensen zeer capabel zijn. maar de showroom er niet uit ziet

Service
Anoniem
10/10/2016
9

Vriendelijke receptie met aandacht voor de klant.
Vakkundige beurt uitgevoerd met checklist op papier.

Service
Anoniem
05/10/2016
10

Goede service, vriendelijke mensen, prettig contact, goede afpraken, goed werk afgeleverd. Eerlijk & openheid, geen onduidelijkheden of wazige verhalen

Service
Anoniem
05/10/2016
9

Prettig contact met zowel mensen achter de balie als de werkplaats. Klant is koning!

Service
dhr.h vrolijk (nieuwerbrug)
05/10/2016
10

de keuze van de afstand tussen ramselaar en mij heb ik zelf voor gekozen door dat ik daar altijd naar tevredenheid ben geholpen

Service
Hans de Groot (De Meern)
28/09/2016
10

Grote klantvriendelijkheid. Persoonlijke benadering en excellente service.

Service
Anoniem
01/09/2016
10

Prima Dealer, raambediening Yaris gesmeerd onder garantie zodat het nog jaren mee gaat. Bij Renault nooit dit soort service niet ervaren! Daar gaat (waarschijnlijk het zelfde mechaniek) gewoon stuk. Top van Toyota!

Service
Barry Carnahan (Linschoten)
31/08/2016
10

Ik ben naar veel dealers geweest in mijn zoektocht naar een nieuwe lease-auto en ben nergens zo goed geïnformeerd en behandeld. Ik kreeg goed advies m.b.t. de keuzes tussen de verschillende modellen en opties van de auto die mij geld gaat sparen. Ik mocht uitgebreid ervaring opdoen met twee verschillende modellen die doorslaggevend waren voor mijn keuze. Het ophalen van mijn nieuwe auto was ook een verassende ervaring, ik mocht mijn auto onthullen in de showroom. Prachtig! En ik ben verliefd op mijn nieuwe Prius:-)

Service
Anoniem
18/08/2016
10

Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Alle medewerkers van receptie tot en met monteurs.

Service
J(Koos).H.Suurhoff (Breukelen)
03/08/2016
9

Een 10 is ook prima, maar als vroegere "bedrijfsman" kreeg ik ook altijd een 8/9. Terwijl 10 mogelijk was. Mijn toenmalige baas zei dan altijd ik geef je geen 10. Want dan loop je het risico van in slaap vallen. Nu niet dus niet want je blijft wakker!

Service
Cees Bekker (Woerden)
28/07/2016
8

We zijn netjes snel en correct geholpen, er is een goede duidelijke uitleg gegeven we waren snel klaar

Service
Gert-Jan Langerak (Zegveld)
13/07/2016
9

Een zeer betrouwbare afhandeling van afspraak tot en met de uitvoering van de services. De dealer locatie is netjes, modern en goed toegankelijk. Het personeel is vriendelijk, vlot, deskundig en prettig in de omgang. De wachtfaciliteiten zijn prima en geschikt om business werk voort te zetten.

Service
Gonny Stoop (Woerden)
08/07/2016
10

deskundig en klantvriendelijk

Verkoop
Dick Oliemans (Vlaardingen)
01/07/2016
10

Deskundig, uiterst vriendelijk en correct, niet opdringerig, eerlijk.

Service
Anoniem
23/06/2016
10

Top dealer, top service. Staan voor je klaar. Nemen zorgen uit handen. Zoeken oplossingen voor je. Je kan altijd bij ze terecht. Zijn altijd bereid te helpen. Wat kan ik anders zeggen.

Service
v Assem (de Meern)
20/06/2016
9

Goede service en persoonlijke benadering, je staat hier nooit voor onaangename verrassingen.

Service
gd akkermans (montfoort)
16/06/2016
8

reperatie is goed uitgevoerd receptie kon iets vriendelijke

Service
Anoniem
03/06/2016
10

Plezierige en kwalitatief goede contacten. Van receptie tot werkplaats. Van verkoper tot servicemonteur. Afspraken worden altijd nagekomen. Geen verrassingen. Ook kleine aanpassingen, bijvoorbeeld extra onderhoudswerkzaamheden, worden vooraf besproken. Top!

Verkoop
Anoniem
01/06/2016
9

Klantvriendelijk- duidelijke uitleg. Alles tot volle tevredenheid.

Service
Dhr. J.A.Albers
01/06/2016
8

Het is een dealer die vriendelijk, helder en adequaat communiceert. Werkzaamheden worden snel en binnen offerte uitgevoerd. Eventuele defecten welke gevonden worden tijdens de inspectie worden door gecommuniceerd waarbij wordt aangegeven wordt of reparatie een "must" is of dat het aan te raden is. Enigste min-punt is dat acties op een aanvullende opmerking over een rammel niet vermeld zijn (had ik zelf ook niet meer aangedacht).
Deze dealer zou ik verder iedereen aanraden (ik kom uit Almere en breng onze verso 1x p/j naar Woerden).

Service
H Lakerveld (Woerden)
01/06/2016
10

top dealer

Service
Nardi Vaanholt (Harmelen)
01/06/2016
9

een betrouwbare en fantastische garage die ik iedereen kan aanbevelen

Service
Anoniem
25/05/2016
9

Tevreden over de vriendelijke behandeling en afhandeling

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
10

Alles top geregeld, meerdere auto's gekocht bij van Ramselaar. Goede service en vriendelijke mensen

Service
Barend Verhagen (Woerden)
18/05/2016
8

Goede, vakbekwame garage met vriendelijke medewerkers. Duidelijkheid en indien nodig informatie over de kosten.

Service
Anoniem
13/05/2016
9

Betrokken medewerkers, afspraken worden nagekomen, auto weer schoon afgeleverd.

Service
Anoniem
06/05/2016
8

Ik ben nog niet zo lang klant. Op dit moment ben ik tevreden met de dealer; er is in de beoordeling nog wat speelruimte voor mijn ervaring op de lange(re) termijn.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Ik vind het een prima garage met heel vriendelijke, kundige medewerkers die je na al die jaren nog steeds als mens zien en behandelen. Altijd tijd en aandacht voor je hebben. HEEL TEVREDEN ben ik over ze.

Service
Hr. H.Evers (Linschoten)
22/04/2016
10

ik ben een zeer tevreden klant, ik heb het volste vertrouwen in de garage en haar medewerkers.

Service
Anoniem
20/04/2016
9

ik word altijd netjes en correct behandeld en men laat tijdig weten of er dingen gebeuren moeten en wat daar de kosten van zijn

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Goed

Service
Piet Koster (Linschoten )
20/04/2016
9

Goede service, klantvriendelijk en profecionele mensen.

Verkoop
John Bancken (Moordrecht)
18/04/2016
9

Altijd vriendelijke ontvangst.
Klantgericht.
Directe afhandeling vragen en/of problemen.

Service
Erik van Veen (de Meern)
13/04/2016
10

Al 30 jaar onze dealer, met tussen pozen hier en daar wat anders geprobeerd, slecht bevallen.
Dit is voor ons het beste wat er is wat merk betreft en dealer schap en personeel.

Service
Anoniem
06/04/2016
10

Omdat ik altijd keurig geholpen wordt en zij altijd proberen de auto zo snel mogelijk weer gerepareerd te hebben.
De mensen van de receptie zijn altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam. Vind het een perfecte garage.

Verkoop
Rob van Schaik (IJsselstein)
06/04/2016
9

Betrouwbaar en snelheid van offerte maken en heeft verstand van zaken.

Service
"M.J.M.van der Stap" (Kamerik)
05/04/2016
9

Ik ben al 34 jaar met volle tevredenheid klant bij deze dealer.

Service
Anoniem
30/03/2016
10

Snelle, adequate service, geen overbodige handelingen en vriendelijk personeel

Service
P.M.J.Verhoeff (Woerden)
23/03/2016
9

Fijne zaak met vriendelijke mensen

Service
L.B.M v.d Boogaard (Woerden)
17/03/2016
10

omdat wij vertrouwen in hun hebben en zij in ons zeer belangrijk.

Verkoop
Ad Schilt (Bodegraven)
11/03/2016
8

Persoonlijke benadering, tijd nemen en na levering even nabellen.

Service
Cor Hessels (Haarlem)
09/03/2016
8

Persoonlijk contact en goede service.

Service
Gerard van der Zalm (Rotterdam)
09/03/2016
10

Met plezier ga ik altijd naar deze Toyotadealer. Je wordt attent ontvangen. Er is een riante, aangename wachtruimte. Je weet waar je aan toe bent met betrekking tot de (kosten van) de werkzaamheden en de wachttijd. De zeldzame reparaties worden goed verricht. Kortom je voelt de liefde voor het vak.

Verkoop
Anoniem
04/03/2016
10

ALLES klopt bij deze garage, en wij waren in onze bedrijfstak de eerste in Europa met het ISO certificaat. Als ik ècht moet zoeken.... de telefoon wordt niet altijd na 3 x bellen opgenomen. Waarvoor overigens begrip! TOP bedrijf

Service
Gerard Glissenaar (Woerden)
02/03/2016
10

Correcte garage professionele aanpak!

Service
Piet Koster (Linschoten )
02/03/2016
9

Als altijd een klantvriendelijke en juiste behandeling.

Service
Wim Peeters (Woerden)
24/02/2016
8

Personeel heeft echt aandacht voor de klant. Dealer geeft prima service en kent de behoefte van de klant.

Service
Anneke de Groot (Utrecht)
19/02/2016
10

Altijd goede service, klantvriendelijk en in voor een leuk gesprek.

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Goede, deskundige en vriendelijke medewerkers, waar je een vriendschappelijk en vertrouwdt gevoel van over houdt.

Service
Patrick Lucas (De Meern)
17/02/2016
10

Dit is "mijn" Toyota-dealer sinds augustus 1993!!!!!!! Ik ben NIET van plan om daar iets aan te veranderen.
Op alle punten ben ik erg tevreden.
Deze Toyota-dealer is een aanrader, ligt in het midden van ons kleine landje dus....................... .

Service
W.kruger
05/02/2016
8

Goede servive, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
03/02/2016
10

betrouwbaar, klantvriendelijk, deskundig

Service
Dhr. H.R. van Kuilenburg (de meern)
03/02/2016
8

we worden zeer correct behandeld en altijd vriendelijk

Verkoop
mevr Leny Doeland (Reeuwijk)
03/02/2016
9

prima service

Verkoop
Frits Paardekooper (Noordwijk (zh))
02/02/2016
9

Het persoonlijk contact. de service van alle medewerkers van de dealer.

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
10

Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit.

Verkoop
Anoniem
28/01/2016
8

aardige mensen

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
9

betrouwbare indruk, rustig, gedegen, er werd ruim de tijd genomen, goede en klantvriendelijke benadering

Verkoop
Ruben Schmetz (Goirle)
25/01/2016
9

De dealer is klantvriendelijk en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Verder was de koffie lekker en de showroom gezellig, dus wat kan je nog meer wensen van een dealer.

Service
Jos Koot (Gouda)
20/01/2016
9

Zoals ik al eerder gemeld heb,ze leveren goed werk zowel technisch en de vriendelijke behandeling is top!

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Uitstekende service en duidelijke prijsopgave. Goedkoop is het natuurlijk niet, maar als er extra kosten zijn krijg ik een vriendelijk telefoontje. Alles wordt correct uitgelegd. Mijn dealer neemt de zorgen over het onderhoud aan mijn auto uit handen. Ik heb nog nooit met pech langs de weg gestaan, en uiteindelijk draait het daar om.

Service
Anoniem
30/12/2015
9

Vriendelijk personeel en goede service

Verkoop
Gerda Zorn (Lopikerkapel)
29/12/2015
10

Fijne prettige service

Verkoop
Henk Dijkslag (Linschoten)
24/12/2015
10

Uitstekende service, meedenken met de klant en goede dienstverlening.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

klantvriendelijk, persoonlijk contact (wordt gekend ook al kennen ze je niet bij naam), gastvrijheid

Verkoop
Inga (Woerden)
23/12/2015
9

Prima dealer(personeel). Enthousiaste ontvangst, ruime toelichting en grondige uitleg adequaat inspelend op mijn opmerkingen/vragen.... en natuurlijk de juiste auto/model/versie!

Service
s.a.m van rooijen (harmelen)
23/12/2015
9

correcte en vriendelijke behandeld

Service
Anoniem
16/12/2015
10

De meest behulpzame, klantvriendelijke auto dealer

Service
E. de Jong (Vleuten)
16/12/2015
8

Prettig ontvangst, heb dit bij een andere Toyota dealer wel anders meegemaakt.

Service
Fam. van Eeuwijk (Woerden)
10/12/2015
10

Een garage waar ze niet met een vork schrijven, maar op de kleintjes van de klant letten. Een garage waar het personeel zo lang wil blijven werken, dat je ze voor kan stellen aan je kinderen om daar een auto te kopen.

Service
Anoniem
09/12/2015
9

Goede service, prettige sfeer, aardige mensen

Service
José Bouts (Bodegraven-Reeuwijk)
09/12/2015
9

klantvriendelijkheid, reken houden met mijn wensen, snel en effetief

Service
Anoniem
02/12/2015
9

goed

Service
Anoniem
02/12/2015
8

Vriendelijk personeel en altijd goed geholpen

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Klantvriendelijk, duidelijke communicatie, heldere nota zonder overbodige zaken.

Service
Anoniem
30/11/2015
9

je altijd vriendelijk ontvangen en netjes geholpen

Service
Rosemarie Eerbeek (Woerden)
30/11/2015
10

Perfecte service, nooit problemen, super vriendelijke medewerkers

Service
Reinier van der Valk (Woerden)
23/11/2015
9

Dit is een prima Toyota dealer, komen afspraken na, zijn heel vriendelijk en geven een hele goede service.

Service
T.M. van Aken (Vleuten)
12/11/2015
10

Dit is voor mij het bedrijf, dat door vriendelijkheid, service en vakkundigheid altijd heeft gezorgd, dat ik sedert jaren een tevreden Toyota rijder ben.

Service
Dhr. D. de Jong (Harmelen)
11/11/2015
8

Klantvriendelijk meedenken en het bedrijfsbelang op een subtiele manier bewaken. Klasse!

Verkoop
John van Miltenburg (De Meern)
11/11/2015
10

Prima voorlichting bij de aankoop van de auto. Zeer klantvriendelijk en enthousiaste medewerkers

Service
Anoniem
04/11/2015
10

correcte en persoonlijke benadering

Verkoop
Anoniem
23/10/2015
9

10dit is voor my voldoende.

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
10

Een dealer met uitmuntende kennis van de Toyota en professionele en ontspannen ontvangst op de vestiging. Elke klant krijgt 100% aandacht van het gehele team.

Service
Nelly de Bruijn (Herwijnen)
21/10/2015
10

Prima service en goed contact.

Service
jola szopa (woerden)
19/10/2015
9

vriendelijk, behulpzaam !!!!!!!!!

Verkoop
Anoniem
14/10/2015
10

Enorm enthousiaste medewerkers die een geweldige service bieden. De aankoop van mijn nieuwe auto was van bestelling tot aflevering een super ervaring.

Service
Anoniem
14/10/2015
9

Vriendelijk personeel , duidelijke informatie over hoe lang het onderhoud duurt en hoe te communiceren als de auto klaar is.
Het aanbod van een leenfiets of auto is een prima service. Het is fijn dat je niet lang hoeft te wachten voor je te woord word gestaan waarbij er geen tijdsdruk is.
Er is een prettige sfeer onder het personeel.
Bij ophalen auto na onderhoud duidelijk en ruim uitleg over de factuur die ik daarna meekreeg. Ook werden alle punten doorgenomen op de afvinklijst van het onderhoud en met nadruk op de bijzonderheden.

Verkoop
Dhr. A. Pham (De Meern)
14/10/2015
10

Ik/we werden zeer goed geholpen zowel bij de proefrit, de verkooponderhandeling en de aflevering. Door de persoonlijke benadering van de eigenaar zelf, vonden we erg prettig. Geen langdurige gesprekken, maar snel, zorgvuldig en erg attent

Service
G.C.Dikkescheij (Amsterdam)
12/10/2015
10

3e keer gewoon goed

Verkoop
Gerard den Engelsman (Harmelen)
07/10/2015
8

De onderhandelingen en de afwikkeling bij de aflevering zijn prima verlopen.

Service
Anoniem
23/09/2015
10

Fantastisch team! Een echte aanrader voor de Toyota rijder. En voor iedereen die dat nog niet is!

Verkoop
Anoniem
23/09/2015
9

Men denkt mee. Daarnaast zijn de kosten ook op een tolerant nivo.
ik ben zeer tevreden!

Service
H.Evers (Linschoten)
23/09/2015
9

Ze zijn gemakkelijk benaderbaar voor een afspraak.voeren die okuit.Onderhoud van mijn auto is prima.

Service
j van den End (minkemalaan56 in woerden)
23/09/2015
9

er zit vriendelijk personeel jemag alltijd vragen stellen

Verkoop
Henk van der Vliet (Kamerik)
16/09/2015
10

Goede service!

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Prettige en correcte afhandeling.

Service
Anoniem
11/09/2015
10

dit is het beste en netste bedrijf op autogebied !!!

Service
Dhr. J.L. de Groot (De Meern)
11/09/2015
10

Je wordt als klant gewaardeerd. Vriendelijke medewerkers. Snelle service.
Kortom: grote klasse.

Service
J. Hogenboom
11/09/2015
10

Vriendelijk, behulpzaam.

Verkoop
N Tuls (Montfoott)
11/09/2015
10

Goeie service, goeie kwaliteit en fijn personeel welke altijd de tijd voor je nemen.

Service
Dhr. Henk van Jaarsveld (Lelystad)
10/09/2015
10

Persoonlijke benadering - heel prettig. Uitstekende service.

Service
Anoniem
25/08/2015
8

De prijzen van de behandeling van de auto vallen soms tegen.

Service
dhr. w.j.borst (Linschoten)
24/08/2015
8

goede service en behulpzaam

Service
H. Verheul (Woerden)
20/08/2015
9

Snelle afspraak mogelijk, prima onderhoud gepleegd en goede nabespreking gehad. Kortom.....dik tevreden!

Verkoop
Anoniem
19/08/2015
9

Sympathiek, geeft een goed gevoel zonder opdringerig te zijn

Service
Ron de Bruijn (Bodegraven)
19/08/2015
10

Waar wordt je nog met naam en volledig als persoon behandeld ? Juist deze dealer weet hoe hij met zijn klanten ( gasten ) om moet gaan. Eerlijk en vertrouwd voor ons altijd een vast adres.

Service
Ronald en Christa (Leidschendam)
19/08/2015
10

Dit is DE dealer die nog beter is dan de auto's die ze verkopen, dat lijkt onmogelijk. Kan je nagaan.

Verkoop
Anoniem
17/08/2015
9

Al vele jaren ervaren wij de fijne contacten met elke afdeling van het bedrijf als zeer waardevol. Top!

Verkoop
Hans Hofman (Zoetermeer)
04/08/2015
10

Een dealer met hart voor zijn klanten, service- en oplossingsgericht. Een super team!!

Service
H.Dekker (Woerden)
29/07/2015
10

alles verloopt goed

Verkoop
I. Haars (Oudewater)
22/07/2015
10

Vriendelijk personeel met veel aandacht voor elke klant. Professioneel en attent geholpen.
Erg leuk om mijn nieuwe auto zelf te mogen uitpakken!

Verkoop
Hans & Lenneke van 't Hoff (Nieuwerbrug)
16/07/2015
10

Hele vriendelijke mensen en altijd tijd voor je.
Hele goede service en kennis van zaken.
Juiste inruilprijs.

Verkoop
Mevr. C. van Erp (Woerden)
15/07/2015
10

Ik heb uitstekende ervaringen met deze Toyota-garage .

Service
Lenie Vos-van der Meer (Woerden)
13/07/2015
8

Ik vind dat ik er goed bediend wordt en dat wij door deze garagehouder zorgvuldig en netjes worden te woord gestaan en dat de reparaties en het onderhoud naar tevredenheid worden uitgevoerd.

Service
Anoniem
09/07/2015
10

Zeer klantvriendelijk, niet opdringerig. Komt open en betrouwbaar over.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Vriendelijke personeel en meedenkend.

Service
Anoniem
08/07/2015
10

Prima service, persoonlijke aandacht van iedereen kantoor en garage.

Service
rein van ekeren (woerden)
08/07/2015
9

prettige sfeer, goede en adequate behandeling

Service
Tom Jonkers (Montfoort)
08/07/2015
9

Vriendelijk personeel en goede behandeling van klanten.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

goede garage, maar iedereen heeft daarin een vrije keuze, bovendien is het merk afhankelijk.

Service
Michaël Kleywegt (Utrecht)
17/06/2015
10

Super service, erg klantgericht, meedenkend, oplossingsgericht, verlaat de dealer altijd met een prettig gevoel.

Service
Dhr. Jesper A. (Almere)
03/06/2015
9

Vriendelijke dealer met een goede positieve uitstraling, er wordt meegedacht met de klant en eventuele findings worden gelijk doorgenomen. Na afloop wordt de nota doorlopen en eventueel van uitleg voorzien.

Verkoop
J. van Amstel (Woerden)
03/06/2015
10

Samen met mijn vrouw heb ik een goed gevoel over de service en met welke bevlogen vriendelijkheid het team ons in het proces van de nieuwe Yaris heeft meegenomen. We hebben van hun opstelling het gevoel van vriendschap overgehouden.

EN DAN ! Twee werkdagen na de aflevering een kaart op de deurmat, met een felicitatie en foto's van de aflevering.

GEWELDIG wat een betrokkenheid !!!!!!

We hebben verschillende garages gehad, maar hoe dit team van ons te woord en bijgestaan heeft, hebben wij nog niet eerder mee gemaakt.

Daags na de aflevering een rit naar Zeeland gemaakt en ervaren wat een fijne (reis)auto de Yaris (1.3) is. Zoals wij nu ervaren, doet hij niet onder voor onze vorige auto, een Ford C-Max. De opbergruimte in de Yaris is wat minder, maar hij voelt zeker niet als kleinere auto aan.

Service
Gerda en Jozef Antoniacomi (Harmelen)
20/05/2015
10

Door deze dealer en zijn medewerkers blijven we Toyota rijden

Service
Anoniem
18/05/2015
8

klantvriendelijk en is tevens een luisterend oor. Komt afspraken na.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Fijne contactrijk mensen en de auto doet altijd wat ie moet doen.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Deze dealer zorgt voor een altijd correcte en plezierige afhandeling van de wensen/afspraken.

Service
DR. G.Massop (Harmelen)
13/05/2015
9

Prettig contacten ,goede servise.

Service
Peeter.M.J.Verhoeff (Woerden)
13/05/2015
10

Ik heb alle vertrouwen in de garage enhet werk was altijd prima.

Service
Anoniem
06/05/2015
9

Fijne contactrijk mensen en de auto doet altijd wat ie moet doen.

Service
DR. G.Massop (Harmelen)
06/05/2015
9

Prettig contacten ,goede servise.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Goede en deskundige service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Service invulling

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Zeer correcte en attente behandeling

Service
W. Kruger
08/04/2015
8

prettige omgang met personeel, goede service

Service
Adri van Maaren (Bodegraven)
01/04/2015
7

De afspraken worden niet altijd nagekomen. Over de uitgevoerde werkzaamheden ben ik tevreden.

Service
Anoniem
01/04/2015
8

Goed en vriendelijk geholpen en de uitgevoerde werkzaamheden zijn duidelijk en vertrouwd.

Service
Patrick L. (De Meern)
01/04/2015
10

Efficiënt. Vakkundig. Altijd een leenauto beschikbaar. Krijg altijd prijsopgave als ik erom vraag. Prettige dealer.

Service
Anoniem
26/03/2015
10

Ik zou een hoger cijfer geven als ik dat kon kiezen. Deze dealer is perfect, betrouwbaar (dat is al uniek), vriendelijk, meedenkend en klantgericht. Ik woon in Leidschendam en kom speciaal naar Woerden voor Ramselaar!

Verkoop
Henk Verheul (Woerden)
11/03/2015
10

Zeer betrouwbaar en klantgericht en klantvriendelijk. Je krijgt echt het gevoel dat voor zowel koper als verkoper er een win-win situatie ontstaat. De aflevering is mede daardoor echt een feestje. Ook is er veel aandacht voor de "after-sales".

Service
elleb breuer (heemskerk)
05/03/2015
7

Warme vertrouwde omgeving goed gevoel bij

Service
Rien van Eeuwijk (Woerden)
05/03/2015
10

Een dealer waar vertrouwen, kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Een dealer waar men u en uw auto kent.

Service
Dhr. C.J.Hessels (Haarlem)
04/03/2015
9

Zeer klantvriendelijke behandeling. Er word echt geluisterd en overeenkomstig gehandeld. Wij vinden dit een echte aanrader en komen elk jaar voor de service naar Woerden ondanks dat we in Haarlem wonen.

Service
Dhr. J. van der Kooij (Rotterdam)
04/03/2015
9

Zeer vriendelijke,flexibele en persoonlijke behandeling

Verkoop
Gerard Glissenaar (Woerden)
04/03/2015
10

Prettig "zakendoen" met aankopen en in zijn totale omvang onze vak garage waar ik weinig kom met een
Toyota met vergelijk met merken die ik voorheen heb gehad. Zeer tevreden.

Service
Anoniem
25/02/2015
10

kennis van zaken, vriendelijk, uitstekende service

Service
Anoniem
11/02/2015
10

betrouwbaar, goede mensen die mee denken met de klant

Verkoop
Hans de Leeuw (Leusden)
11/02/2015
10

Alles was goed, vriendelijk en betrouwbaar

Service
Piet Koster (Linschoten)
11/02/2015
10

Altijd vriendelijk en correct en prima service.

Service
Hen Evers (Linschoten)
04/02/2015
9

Omdat ze goed werk verrichten en goede service geven.

Service
S. Van den berg (Maartensdijk)
04/02/2015
10

Klant vriendelijk

Verkoop
Alie de wit (Oudewater)
26/01/2015
10

De dealer nam alle tijd, was duidelijk en de aflevering was een aangename verrassing

Verkoop
Nico Veenhof (Woerden)
26/01/2015
9

Klantvriendelijk, zeer bekwaam en vakbekwaam, heldere offerte, goede prijsstelling, nette omgeving, vriendelijk en toegewijd personeel, mooie showroom, ruime keuze modellen

Service
Anoniem
14/01/2015
9

Ik kom er al jaren, nooit anders gereden dan Toyota en wordt altijd correct en prettig geholpen.

Verkoop
Anoniem
09/01/2015
9

plezierige contacten en goede service

Service
Henny de Swaaf (Woerden)
30/12/2014
10

Een afspraak is altijd zo geregeld; zowel receptie als werkplaats zijn altijd bereid mee te denken en naar oplossingen te zoeken die zeer vriendelijk voor de klant zijn! Eigenlijk is geen moeite te veel! De mensen hebben humor en stralen dat ook uit! Het is geen straf om er een tijdje rond te dwalen!

Service
Anoniem
29/12/2014
10

klantvriendelijk en klantgericht.
d.i. meedenken!
Auto gewassen en gezogen voor 9,95. Voor de vaste klanten, veel bedrijven doen alleen iets voor nieuwe klanten.

Service
Mevr. Nagamiji (Leidschendam)
23/12/2014
10

Deze dealer is betrouwbaar, wat een zeldzaamheid is in deze branche. Daar kan de importeur van Toyota nog wat van leren. Bij deze dealer ben je geen kentekenplaat, maar een persoon met een naam. Ik kom niet uit de buurt, maar ik ben absoluut niet tevreden over de Toyota-dealers in mijn omgeving. Dan rijd ik liever een paar extra km voor een super goede service en een persoonlijke benadering. En ik raad anderen ook aan om één keer, bij wijze van proef, met deze dealer in zee te gaan en ik garandeer u, u gaat niet meer weg. Het is nl niet één personeelslid, maar het hele team wat deze dealer uitmuntend maakt.

Service
Jelle IJpma (Woerden )
10/12/2014
9

Wij kennen hem en van hij kent ons.

Verkoop
Anoniem
09/12/2014
10

zeer goede en persoonlijke benadering van klanten. Warm onthaal

Service
Ydo M. Hekkert (Oudewater)
08/12/2014
10

Vriendelijk, kennis van zaken, bereid om door mij ingebrachte ideeën over mogelijk probleem op technisch niveau gedegen door te spreken.

Service
Anoniem
04/12/2014
10

Klantvriendelijkheid, service, prijs/kwaliteit, eerlijk

Service
G.M.Bouwman (Woerden)
03/12/2014
10

Alles prima, geen verdere opmerkingen.

Service
Theo van Aken (Vleuten)
03/12/2014
10

voor mij de meest klantvriendelijke en service gerichte autodealer die ik ooit heb meegemaakt

Service
Anoniem
02/12/2014
10

Ervaar deze garage als betrouwbaar en klantvriendelijk met deskundig personeel.

Service
Anoniem
02/12/2014
10

veel aandacht voor klant en werkzaamheden worden goed uitgevoerd!

Service
J.L. de Groot (De Meern)
02/12/2014
10

Zeer vriendelijke behandeling. Uitstekende behandeling van de auto. Je voelt je welkom en als klant zeer gewaardeerd.
Hulde.

Service
Wim Borst (Linschoten)
02/12/2014
8

prettige contacten, klantvriendelijk, behulpzaam oplossen van kleine problemen.

Service
Wouter Ruberg (Woerden)
01/12/2014
9

Snel informatie kunnen vinden als daarvoor aanleiding is.

Verkoop
Jolanda (Bodegraven)
13/11/2014
10

Zonder poespas en verplichtingen. Gewoon geholpen zoals het hoort.
Top garage op alle fronten.

Service
p. sondij (kockengen)
28/10/2014
8

klanvriendelijk/goede afhandeling

Verkoop
Johan Pranger (Nieuwegein)
27/10/2014
10

men stelde mij in het geheel zeer tevreden!!!!!

Service
Anoniem
22/10/2014
10

Goed meedenkend met cliënte, dus perfecte service.

Service
Anoniem
22/10/2014
9

al jaren lang goede ervaring. Vriendelijk en kundig personeel, en meedenkend

Service
Anoniem
21/10/2014
9

klantvriendelijkheid en service

Service
Anoniem
21/10/2014
10

Zeer tevreden, zeer prettig en vriendelijk bedrijf

Service
Anoniem
20/10/2014
9

Snel geholpen, klantvriendelijk te woord gestaan.

Verkoop
Anoniem
16/10/2014
10

heel personlijk geholpen

Service
Anoniem
14/10/2014
9

Goede service en klantvriendeljk personeel

Service
Anoniem
13/10/2014
8

Goeie service, vriendelijk personeel, ze weten wie je bent als je belt.

Service
Anoniem
09/10/2014
8

prima service

Service
Anoniem
09/10/2014
9

Goede service. Je wordt goed en vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
09/10/2014
9

Klantvriendelijk.

Service
Johan van Oosterhout (Woerden)
08/10/2014
9

Vriendelijke mensen

Service
Anoniem
02/10/2014
10

Alles naar verwachting + vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
01/10/2014
7

Omdat het rijden van een auto tch nog een dure zaak lijkt te zijn.

Verkoop
Mevr. N. Bol (Woerden)
30/09/2014
9

Goede service en juiste aandacht voor klanten!!!

Service
Monique Schippers (Bleiswijk )
24/09/2014
9

Prettge garage met normale mensen!

Service
P.C. Oostlander (Woerden)
24/09/2014
8

9 is voor de meester en 10 voor de Heer

Service
Anoniem
23/09/2014
10

Er is voor mij maar een dealer en dat is Van Ramselaar. Bij de laatste inruil bezocht ik ook een dealer in mijn woonplaats, maar het is bij dat bezoek gebleven. Ik rijd liever iets verder,voor de spaarzame beurten die een Toyota nodig heeft, dan dat ik naar een dealer ga die me niet aanstaat.

Service
Anoniem
23/09/2014
9

Zeer professionele werknemers, klantgericht en met verstand van zaken, bereidwilligheid om mee te denken

Service
Anoniem
23/09/2014
9

Klantvriendelijkheid en goede service

Service
dhr a.s. papavoine (woerden)
23/09/2014
9

Er is altijd iemand die je op een vriendelijke manier en goed kan vertellen wat de problemen zijn.

Service
Anoniem
11/09/2014
8

prima service en vriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
10/09/2014
8

Klantvriendelijk en goede service

Verkoop
Anoniem
09/09/2014
9

duidelijke informatie
heldere afspraken
prettige medewerkers
snel geholpen

Service
Anoniem
03/09/2014
10

Alles klopt hier, geen enkele klacht, goede informatie, vriendelijk personeel, nooit lang wachten

Service
Arie van Schaik (Schoonhoven)
03/09/2014
8

Je krijg de kans om de auto's op je gemak te bekijken.

Service
Anoniem
02/09/2014
9

Een uitstekende service en op een zeer prettige wijze geholpen.

Service
Dhr. C. Roozenbeek (Linschoten)
02/09/2014
9

Vertrouwenwekkend, niet het idee dat er dingen vervangen worden, die niet direct noodzakelijk zijn. Kundig personeel. Goede informatie over de werkzaamheden. Vriendelijke en correcte benadering.

Service
Ada van Vliet (Harmelen)
26/08/2014
10

Zeer klantvriendelijk. Persoonlijke benadering. Goede advisering. Goede sfeer in het bedrijf.
Klant is koning.

Service
W.A.Driesse (Montfoort)
26/08/2014
8

Prima service, vriendelijk en afspraak is afspraak.

Service
Rien van Eeuwijk (Woerden)
25/08/2014
9

Deskundig, betrouwbaar, prettig in de omgang, de kwaliteit spat er vanaf.

Service
Anoniem
20/08/2014
9

Er is een prettige sfeer, goede communicatie en tot nu toe zijn de ervaringen van de afgelopen jaren erg goed.

Verkoop
Anoniem
20/08/2014
9

Zeer goed bedrijf.

Service
Dhr. J. van Duijn (Vleuten)
20/08/2014
9

Klantvriendelijk, goede service, komen betrouwbaar en zakendeskundig over.

Service
Anoniem
12/08/2014
10

goede en vriendelijke ontvangst, accurate opvolging afspraken, koffie staat altijd klaar, juiste vragen stellen bij weg brengen en ophalen auto.

Service
Anoniem
11/08/2014
8

Toyota dealer met vakkundige, vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Service
dhr. T. Cobussen (Woerden)
11/08/2014
8

prettige behandeling

Verkoop
Anoniem
06/08/2014
9

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
Dhr.A.P.van Andel (Hoek van Holland)
06/08/2014
9

heel tevreden bij aflevering zat de auto in een hoes Mochten we zelf onthullen.
2 dagen later een ansicht kaart met de foto van de onthulling + een leuke test.

Service
Anoniem
29/07/2014
8

Fijne betrouwbare garage, waar je vriendelijk geholpen wordt.

Verkoop
Anoniem
29/07/2014
9

Klantvriendelijk, nemen alle tijd voor je. Niks is te gek.

Service
Anoniem
29/07/2014
9

Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering. Correct en efficiënt. Ik krijg antwoord op mijn vragen en men denkt met mij mee indien van toepassing.

Service
Anoniem
28/07/2014
9

Alles verloopt goed, vriendelijk en staan klaar voor je

Service
Anoniem
25/07/2014
8

Service is prima, maar een leen-fiets is ondermaats. Wanneer er een leen-auto zou worden verstrekt dan is de service uitstekend. Ik kom vanuit Utrecht speciaal naar Woerden, dan heb je niets aan een leen-fiets.

Service
Dhr. D.A. Cupido (Linschoten)
24/07/2014
8

Afspraken worden nagekomen, personeel is vriendelijk en als er iets extra's moet gebeuren tijdens een reguliere onderhoudsbeurt, wordt dit eerst besproken voordat het wordt uitgevoerd.

Service
De Rouw (Woerden)
23/07/2014
9

Ik heb de neiging om over 3 jaar vanwege de goede dealer weer een toyota te kiezen. Het hangt er vanaf of er dan weer een ruime auto (7 zitter) met lage bijtelling te leasen is.

Service
Dhr. Sieffers (Woerden)
23/07/2014
9

prettige sfeer, goede service, goede technische kennis en hulp

Service
Anoniem
22/07/2014
9

Klantvriendelijk, servicegericht en vakkundig.

Service
Anoniem
22/07/2014
8

goede service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
17/07/2014
8

Prettig geholpen

Service
Anoniem
16/07/2014
7

Over het algemeen tevreden over de service

Service
Barend Verhagen (Woerden)
16/07/2014
9

Zeer goede garage en betrouwbare auto. Nieuw aangeschafte Corolla Wagon en geen noemenswaardige problemen bij 350.000 km. Goed onderhouden en slechts 1x een probleem onderweg (waterpomp).

Verkoop
Dhr. van Kleef (Woerden)
16/07/2014
10

Behulpzaamheid en kennis van de verkoper. Goede entourage. uitstekende koffie. Goed merk voor zover ik kan beoordelen.

Service
Anoniem
09/07/2014
9

Persoonlijke en vriendelijke ontvangst. Service is goed.

Service
F.M. Schheel sr. (Woerden)
09/07/2014
9

Ik ben altijd bijzonder goed geholpen

Verkoop
Gonny Stoop (Woerden)
09/07/2014
10

Deskundig en klantvriendelijk

Service
Jan Kronemeijer (Hofplein 79 3445 ZC Woerden)
09/07/2014
8

monteurs en receptieleden zijn goed bereikbaar en geven voldoende aandacht

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
8

Vriendelijk, gastvrij, geduldig.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Goede service; betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
8

Goede behandeling en aflevering.

Service
Anoniem
08/07/2014
8

Ik ben goed tevreden, dat vind ik een 8 waard. Indien nodig kan ik er terecht, altijd bereikbaar, fatsoenlijk, houden me op de hoogte..

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
10

Je voelt je er altijd welkom. Of het nu is voor een nieuwe auto of voor een onderhoudsafspraak. Je wordt altijd keurig te woord gestaan en er volgt altijd een toelichting bij het onderhoud dat heeft plaatsgevonden. Afspraken worden nagekomen en je komt niet voor verrassingen te staan.
Eerlijk, betrouwbaar en klantgericht. Dat is voor mij Toyota Van Ramselaar. Ik ben er nu 15 jaar klant (al 26 jaar een tevreden Toyota-rijder!) en ik ben nog nooit teleurgesteld in mijn verwachtingen. Complimenten!

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Service in orde, aardige mensen.

Service
Anoniem
08/07/2014
10

Profesioneel.
Aardige mensen.
Vriendelijk.

Service
Anoniem
08/07/2014
10

Prima service, vriendelijk personeel, meedenken als er een probleem is.

Service
Dhr. A van der Hooft (Utrecht)
08/07/2014
8

Prettige bediening en verzorging.

Service
Hans Eerbeek (Woerden)
08/07/2014
10

Bijzonder prettig contact met vriendelijk en deskundig personeel dat in ruime mate meedenkt aan oplossingen, eerlijk communiceert en het klantbelang hoog in het vaandel heeft staan.

Verkoop
Heleen Heemskerk (Vogelwaarde)
08/07/2014
10

Hele goede kennis van zaken, duidelijk en niets is te veel, al stel je 20 vragen. Mooie inruilprijs en veel persoonlijke aandacht. ( je bent geen nummer )
Het bedrijf is schoon de koffie is prima en de mensen zijn zeer vriendelijk.
DIT BEDRIJF DENKT MEE ZONDER TE PRESSEN.

Service
Ad Verweij (Woerden)
26/06/2014
9

Vakgarage, weten wat er gedaan moet worden, mijn auto heeft al bijna 300.000 km gereden, mede door het goede onderhoud rij ik nog tevreden en probleemloos rond.
Men weet waar men me bezig is. vakwerk.

Service
Anoniem
26/06/2014
10

omdat ik geen enkele vervelende ervaring heb.

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
8

klantvriendelijke begeleiding en voorlichting bij aankoop

Service
Anoniem
26/06/2014
10

Prettige correcte behandeling en vakkundige mensen.

Service
Anoniem
26/06/2014
4

slecht mee te onderhandelen: te duur
te weinig coulance bij huidig defect

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
8

Gastvrijheid, Prettige onderhandelingen en goede after sales.

Service
Jan Nap (Woerden)
26/06/2014
9

goede dealer en geen verrassingen door vaste prijzen
vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan en met je meedenken

Service
Wim Bramer (Harmelen)
26/06/2014
9

ben heel tevreden met ontvangst en afhandeling

Service
Anoniem
16/06/2014
8

Klantvriendelijkheid en goede service

Verkoop
Anoniem
16/06/2014
8

Betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
16/06/2014
8

Prettige manier van verkopen doordat er in het verkoopproces constant tijd en aandacht blijft voor de behoefte van de klant.

Service
R.v.d. Wurff (Nieuwegein)
16/06/2014
8

vriendelijk, behulpzaam en deskundig

Service
Ellen (Waddinxveen)
12/06/2014
8

Omdat ik goed ben geholpen.

Service
Anoniem
11/06/2014
8

Het is een zakelijk en vriendelijke sfeer waar je goed geholpen wordt en die past bij Toyota.

Service
Anoniem
11/06/2014
10

Ik heb 3 toyota's gereden naar volle tevredenheid. Door huidige modellen en geen belasting vriendelijke diesellijn ben ik helaas naar een ander merk overgestapt ( volvo v60 d4)

Service
M. de Rijk (Woerden)
06/06/2014
8

Goede service

Verkoop
Anoniem
05/06/2014
9

zijn al jaren klant hier naar alle tevredenheid, anders ga je op zoek naar een ander

Service
Anoniem
05/06/2014
9

Klantvriendelijjk, betrouwbaar, goed werk afleveren.

Verkoop
Paul van Golde (Hilversum)
05/06/2014
10

ze zijn erg deskundig, zeer vriendelijk en goede service

Service
W.P.de Ligt (Woerden)
05/06/2014
8

Goede service, Klantvriendelijk.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.